Алекс Сърчаджиева ще бъде водеща на Аз обичам България

Свързани новини

23.01.2024 13:52

Алекс Сърчаджиева ще бъде водеща на Аз обичам България

Видян 2883 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очарователната Александра Сърчаджиева ще бъде водеща на забавната телевизионна игра „Аз обичам България“, която ще блесне в ефира на bTV през февруари. Обичаната актриса влиза в главната и отговорна роля да задава въпросите, а и настроението в предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш България.

„Аз обичам България и обикаляйки я често с театралните спектакли, в които играя, срещам изключителни хора, които живеят и отглеждат децата си тук. Вярвам, че всички, които гледат предаването, ще осъзнаят, че родината ни е наистина прекрасна, ще се заредят с настроение, ще се забавляват от сърце и ще научат неща, които до този момент не знаят“, споделя водещата Александра Сърчаджиева.

С широка усмивка, енергия и обаяние, обичаната актриса ще преведе капитаните и техните отбори през всеки от кръговете на играта. Любопитни, неочаквани, забавни, тематични и модерни, въпросите в тях ще обхващат различни сфери и теми на живота. Наред с популярните личности, които ще се борят за награда, в една от игрите – „Героите сред нас“, зрителите ще се срещат и с герои от ежедневието, които имат впечатляващи постижения в най-различни области и с които прославят страната ни. С чувство за хумор и с обич към „всичко българско и родно“, игрите ще носят заглавия като „Кутия на времето“, „Щурец в ухото“, „Глас народен“, „Буквуване“, „Колелото на съдбата“ и други. В този позитивен дух ще е и наградата във всяко едно от изданията – български продукт, който всеки обича – бидон с туршия, тенекия със сирене, чувал с картофи, дамаджана с ракия – все неща, близки до българина.

Бенд с музика на живо ще внесе още настроение и хъс за игра и ще помага на отборите в търсене на правилните отговори. Смехът и забавлението ще вървят „ръка за ръка“ както със знанието, така и с възможността зрители, участници и публика да научават нови интересни неща. „Аз обичам България“ обещава за всички – от баба до внуче, неповторими емоции и много усмивки… и поне още една причина да „обичаме България“.

Капитаните на двата отбора в състезанието ще станат известни съвсем скоро. Супер свежо, цветно и зареждащо, предаването ще бъде сред акцентите в ефира на bTV през пролетта.

Форматът е по лиценз на ITV Studios „I Love My Country“ и до момента е реализиран в 34 държави по света.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към