30.11.2011 12:32

Актьорското риалити на ТВ7 стартира на 4 декември

Видян 1776 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иво Аръков и Лидия Инджова са водещите на първото актьорско риалити шоу в България Star Machine, което стартира по TV7 на 4 декември. Иво и Лидия станаха любимци на стотиците кандидати за слава, които се явиха на седемдневния кастинг в Модерен театър. Сред кандидатите имаше студенти от арт училища и университети, както и хора, които досега не са имали нищо общо с изкуството.
 
За участие в Star Machine се пребориха 15 души, разпределени в основния отбор, и 9 резерви, които във всеки момент могат да застанат на мястото на някой от участниците в основната селекция. Между тях е и ученик в 12 клас, който, заради страстта си към актьорската професия и вярата, че Star Machine е шансът на живота му, ще завърши учебната година като частен ученик.
 
Продуцентът на Star Machine Биляна Траянова допусна до светлината на прожекторите 16-годишната Теодора, дъщеря на Тодор Трайчев, и нейната връстничка Бистра Окереке. "Пеят и танцуват страхотно, но все още им е рано да влязат в "машината". Там трудът ще е денонощен", заканва се Биляна.
 
"Иво и Лидия са невероятна двойка", коментират от екипа на Star Machine. Иво Аръков се доказа на сцената в "Козата или коя е Силвия", като още в началото на кариерата си получи комплименти за играта си от великия драматург Едуард Олби, който беше в София за премиерата на спектакъла, режисиран от Явор Гърдев в Народния театър. Иво перфектно партнира на майсторите Михаил Билалов, Бойка Велкова и Юлиян Вергов. Неслучайно Валери Йорданов го покани да снима в "Кецове". Последваха суперлативи за българския Джош Хартнет и оферта за нашумял сериал, но Иво избра TV7 и Star Machine.
 
Лидия Инджова, която натрупа слава във филмите Love.net и "Стъклената река", е сред най-играещите млади звезди на българска сцена. Обаятелното момиче, което е ученичка на Стефан Данаилов, стартира сред най-големите в Народния театър - в "Крал Лир" с великия Наум Шопов и в "Лека нощ, Патриция". Лидия има сериозна кариера във Военния театър със "Завещанието на целомъдрения женкар", "Както ви харесва", "Откат", "Чайка", "След дъжда", "Да отвориш рана".


Star Machine ще се завърти в ефира на TV7 на 4 декември. Избраникът на журито на първото риалити шоу за актьорски таланти ще получи двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк и ще замине за студиата в Лос Анджелис, където ще мине по стъпките на знаменитостите от “Кинг Конг”, “Психо”, “Война на световете”, “Джурасик парк”, “Дракула”, хитовия сериал “Отчаяни съпруги”, с преподаватели като Стивън Спилбърг, Глен Клоуз, Кевин Спейси, Сюзън Сарандън, Тим Робинс, сър Бен Кингсли, Анди Гарсия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за