06.02.2015 14:57

100 Кила взе наградата "Най-добър рапър" за 2014 г.

Видян 1142 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наградата за "Най-добър рапър за 2014 г." бе спечелена от Явор Янакиев, известен като 100 Кила. Третите български хип-хоп награди "359 Hip Hop Awards" бяха връчени на церемония в зала 3 на НДК.


Песен на годината за 2014 г. е изпълнението "Видимо доволни" на Криско и Мария Илиева. Двамата спечелиха и наградата за най-добра колаборация с изпълнител от друг стил, както и за най-гледан клип.


Призовете за Най-добър R'n'B артист получиха изпълнителят на хитовете "Въпрос на време" и "Мога да ти вярвам" Венцислав Роланд - Вензи при мъжете и Сантра при жените, издала миналата година "Изгрева и залеза" и "Аромата ти". Ицо Хазарта спечели наградата за "Най-добро MC" и бе посрещнат на сцената възторжено от публиката.


За дебюта си през 2014 г. бяха отличени Прея, която миналата година издаде първия си сингъл "Малките неща", и 5 Стотака, изпълняващ "Кво Прайм".


Третите български хип-хоп награди отличиха още E.C.C.C. за най-добра група, а в категория "Най-добър албум за 2014 г." отличието получиха Явката ДЛГ и Мадматик, които издадоха "Човекът, който се смее-2".



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.