Свързани новини

13.02.2014 16:01

Зверска катастрофа отне живота на петима души

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жестока катастрофа взе пет жертви и прати още четирима в болница с опасност за живота. Пътният инцидент е станал около 23 ч. в сряда край село Добри дол, Монтанско. Микробус с кърджалийска регистрация е бил премазан от ТИР с ремарке с търновска регистрация , който преди това е потеглил от село Бенковски следобед на същия ден.


Според експерти шофьорът на буса (Е.М., 30 г.)  е загубил управлението на десен завой заради несъобразена скорост. Допълнително пътната настилка е била мокра, а температурите са се понижавали, което е направило шосето хлъзгаво. В резултат возилото навлиза в  насрещното движение с много висока скорост и се удря в идващия ТИР. Ударът е челен и прави микробуса на хармоника, а пътниците в него са затворени като в ковчег. Смъртта си на място намират петима души – водачът на автомобила, две жени и двама мъже. Освен жертвите има и четирима тежко ранени, всеки от които е с опасност за живота. Всички те са настанени в МБАЛ Лом.


По информация дадена от полицаите в Монтана пътниците в буса, са гастарбайтери и се връщали в Германия след отпуск по родните си места.


Очаквало се е вчера те да бъдат вече в Германия, а от днес да са на работа. От полицейското управление в Монтана информират, че въпросният бус  е извършвал незаконни траншове на хора, желаещи да работят в Бундес републиката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей