Присъствие

Свързани новини

24.08.2023 10:16

Засилено полицейско присъствие в София през целия ден заради мача Левски - Айнтрахт

Видян 527 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще има засилено полицейско присъствие през целия ден в София заради предстоящия мач на Левски и Айнтрахт от 20 часа на Националния стадион Васил Левски.

Освен мача, се очакват и прояви в защита на Паметника на съветската армия - съответно от 8 и 18 ч. От 16 ч. в Градската градина ще се проведе събитие по повод Деня на независимостта на Украйна. По-късно, в 19 часа, започва и шествие, което ще стигне до Народния театър. Събитието ще приключи около 20:30 ч.

Засилена ще бъде охраната около Паметника на съветската армия, като при необходимост ще бъдат насочени допълнителни полицейски сили. В следобедните часове е възможно да се затрудни движението в София, особено в централната част.

    "За всички събития е създадена организация за контролиране на пътното движение и за охрана на обществения ред, като полицейското присъствие ще бъде още от малките квартали и ще се засилва с приближаване към центъра", каза Иван Георгиев - началник сектор "Масови мероприятия" към СДВР.

Полицията ще държи буфери между феновете на Левски и Айнтрахт. Няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, ще се съпровождат по-големи групи. Феновете от Германия са започнали да пристигат още вчера, до момента няма информация за инциденти. Очакват се около 2500 чуждестранни фенове от Германия, толкова са и билетите, които ще бъдат продадени.

За всички чужди фенове, които не успеят да си купят билети, има организирано фен пространство при езерото Ариана, където ще могат да подкрепят отбора.




Източник: БНТ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.