Свързани новини

06.01.2021 16:45

Защо позволяваме да ни отнемат свободата? (Видео)

Видян 2314 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес е рожденият ден на Христо Ботев, затова искам да кажа нещо. Мисля, че ние не разбираме какво става. Като оная жаба, дето постепенно ѝ стопляли водата и накрая тя се оказала сварена. Постепенно ни вземат най-важното, вие се питате кое е най-важното - парите, имотите, измамените мечти. Не! Не! Не е това, според мен. Най-важното, което ни вземат е Свободата", така започва видео обръщение във Фейсбук на лидера на Има такъв народ Слави Трифонов.


"Постепенно ни вземат най-голямото богатство, което се извоювали със смъртта на толкова много българи, затварят ни, ограничават ни, не можем да ходим на робата, децата не могат да ходят на училище, ако не се ваксинираме няма да можем да летим и т.н и т.н... Дали го разбираме? Мисля, че не много. Дали го проумяваме? Пак не много.... Какво е пишело на знамето на Райна Княгиня "Свобода или смърт" не е пишело "Свобода или живот", заяви Трифонов.


 По думите преди турците са били "епидемиологичната обстановка, те са били пандемията, която е завладяла голяма част от Европа" и Ботев с Радецки е нямало как да слезе на Козлодуй, ако е трябвало да спазва правилата на турския оперативен щаб.


"Защо позволяваме да ни отнемат свободата?", попита Слави. Виж повече във видео ТУК!


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Павел 06.01.2021 21:54

    Слави,като се правиш на толкова загрижен за България, защо не се коалираш с АБСОЛЮТНО всички ,които са срещу статутквото,да се съберете и с общи усилия да изметете Авгиевите Обори, а играеш индивидуална цигулка? Над вратата на Народното събрание е написано ,а и Крум го е казал,че ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА ! Всички вие ,които се правите на опозиция индивидуално,сте като само една тънка клечка,която е много лесно да се счупи или да се КУПИ! Ако всичките клечки,като твоята се обедините в един здрав сноп,тогава НИКОЙ не може да ви счупи !Толкова е просто,че няма на къде,ама има ли кой да го иска наистина ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв