Свързани новини

23.12.2020 13:42

Прокуратурата обслужи Борисов: Слави

Видян 2505 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"След като преди няколко дни Специализираната прокуратура обяви, че не намира нищо нередно в записите с Бойко Борисов, вчера Софийска градска прокуратура обяви, че не намира нищо нередно и в снимките и видеото от спалнята на Бойко Борисов. Не намира нищо нередно и в чекмеджето му. В съобщението си от вчера Прокуратурата де факто казва, че няма никаква представа дали са истински парите и кюлчетета в чекмеджето. Прокуратурата казва, че няма никаква представа коя е “прекрасната госпожа”, снимала в спалнята на министър-председателя. Снимала включително и как той “спинка сладко” с пистолет до главата си. Прокуратурата казва, че няма никаква представа как да открие фамозната “Мата Хари” и заради това, забележете - Прокуратурата спира наказателното производство по скандалните снимки и скандалното видео.


Че за какво ни е въобще тогава Прокуратура, която никога няма никаква представа за абсолютно нищо, уличаващо властта? А, да, на властта й е нужна такава Прокуратура. За работата на Прокуратурата само властта може да каже: “Конграчулейшънс!”


Две са думите, които ми хрумват след тези уникални съобщения на Прокуратурата. Думите са саморазобличаване и затвърждаване. Саморазобличаване на Прокуратурата като слуга на Изпълнителната власт и затвърждаване на легитимността на протестите от лятото, които искаха едновременно оставките и на министър-председателя, и на главния прокурор. Видимо протестиращите съвсем правилно са гледали на Бойко Борисов и Иван Гешев като едно цяло, като един отбор в една превзета, мафиотизирана държава. И колкото и двамата да обичат да се правят на луди, както стана ясно от единия запис, истината е една и тя не може да бъде скрита. Това, което направи Прокуратурата вчера е абсолютното доказателство, че протестите лятото са били прави и абсолютното доказателство, че тези хора трябва веднага да се махнат от нашия живот! Всъщност, още през лятото един холандски карикатурист обрисува зависимостите между Изпълнителната и Съдебната власт в България, зависимости, които днес косвено се потвърждават от замитането на скандалните записи и снимки", пише Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 вредни 23.12.2020 20:16

    Да се закриват и прокуратура, и гл. прокурор и специализирана прокуратура, от тях никаква файда няма само трошат стотици милиони за дебели заплати, бонуси и лимузини!

  • 002 Anonimen 23.12.2020 20:07

    Хайде да я закрием тази прокуратура и да върнем инквизицията.Всяко действие е лошо,когато не ми харесва или не отговаря на политическата ми линия.

  • 001 Тихомир Томов 23.12.2020 18:56

    не е била Мата Хари , а Мата Космата , която направи на Пунта Мара прокурорите !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на