В тази ситуация Русия "все още успява да поддържа макроикономическа стабилност. За да постигнем това, се работи много интензивно, внимателно и последователно", отбеляза Песков.

Свързани новини

06.09.2022 07:09

Започва огромна глобална буря: Москва

Видян 2571 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Светът е на път да преживее големи сътресения в резултат на нелогичните действия на западните държави, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Най-вероятно започва огромна глобална буря", предупреди Песков в интервю за ТАСС в понеделник.

"В много отношения има обективни причини за това, но има и субективни причини за тази започваща буря, които са свързани с абсолютно нелогични и често абсурдни решения и действия на властите в САЩ, Европа, ЕС и отделни европейски държави", каза той.


Санкциите, наложени от САЩ, ЕС и някои други държави на Русия заради военната ѝ операция в Украйна, дадоха обратен резултат, като доведоха до скок на цените на енергията и рекордна инфлация на Запад.

В тази ситуация Русия "все още успява да поддържа макроикономическа стабилност. За да постигнем това, се работи много интензивно, внимателно и последователно", отбеляза Песков.

"Тъй като на Запад изкуствено се въвеждат ограничения, търговските и икономическите отношения на Русия по обясними причини започват да се съсредоточават повече върху Изтока", добави той.


Въпреки това прессекретарят на Кремъл, който говори на откриването на Източния икономически форум във Владивосток, настоя, че "е напълно несправедливо да се твърди, че едва сега сме се обърнали на Изток. . . Азиатско-тихоокеанският регион винаги е бил много важен компонент за търговско-икономическите отношения, енергийния диалог и други области"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да