Свързани новини

11.01.2010 08:48

Заплашвали Кокинов заради Боби Цанков

Видян 1506 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заплахите срещу Градския прокурор на София Николай Кокинов може да са свързани с Боби Цанков. Възможно е те да имат връзка с подаването на информация от убития радиоводещ към прокуратурата, съобщи Кокинов пред bTV. В момента му е назначена охрана със заповед на главния прокурор Борис Велчев.
Градският прокурор посочи, че никога не се е виждал насаме с Цанков, а винаги в присъствието на трети човек, но не са водени свидетелски показания и срещите не са документирани. Те винаги са ставали по желание на Боби Цанков. Кокинов каза, че за първи път се е срещал с радиоводещия, когато той му се е обадил по повод получени заплахи на “някакъв светофар”, писа Всеки ден. Кокинов не пожела да каже дали информацията, която му е подавал Цанков е била за разпространение на наркотици или пране на пари. Градския прокурор посочи, че въпреки заплахата за убийство, радиоводещият не е искал да бъде защитаван. Той цитира самият Цанков, който е заявил, че мотивът му е бил: „да бъде полезен на българската прокуратура“. 
Заместник – градският прокурор Роман Василев заяви по БНТ, че не смята, че Боби Цанков е човекът, който е следвало да бъде разпитан по делото Маргените. Той уточни, че задържането на Красимир Маринов е станало заради доказателства, които са събрани и са били дадени в съдебното заседание по мярката.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог