Свързани новини

26.06.2009 13:17

Залятата с киселина жена е главен координатор на партия "Другата България"

Видян 1840 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По първоначални данни 30-годишната бургазлийка, залята с киселина днес до преди 20 дни е била офис-секретар на политическа партия "Другата България" в крайморския град, но е прекратила взаимоотношенията си с политическата структура. По случая е образувано досъдебно производство.


От партията направиха уточнение, че пострадалата се казва Габриела Георгиева и е координатор на партия „Другата България” за Бургас. Според тях днес сутринта, след като Георгиева завела детето си на детска градина и се прибирала, непознат мъж с колело я залял с киселина и избягал. Близки на Георгиева твърдят, че тя няма лични врагове. Младата жена призна, че преди няколко седмици, една вечер е била засечена пред офиса от непознат мъж, който я нападнал с цел побой. Тя е получавала sms с текст да спре да се занимава в това, което прави. Състоянието на 30-годишната бургазлийка, залята около 08.35 ч. тази сутрин с киселина в района на дом 21 на ул. "Дебелт" в крайморския град, е стабилизирано, съобщиха от МБАЛ Бургас. По данни на бургаските медици от течността са засегнати лицето, дясната ръка, гърба и седалището на жена, като това са около 20 % изгаряния. Незабавно след привеждането й в бургаската болница раните са обработени, а пострадалата заедно с линейка с медицински екип е отпътувала към Клиниката по изгаряния в "Пирогов" - София, тъй като това отделение в бургаската болница наскоро беше закрито.


По данни на пострадалата тя е била нападната от непознат за нея мъж, който се е придвижвал с велосипед и при разминаването си с нея е плиснал в лицето й течността.


Мотивът за извършеното деяние е в процес на установяване от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо Районно управление на МВР – Бургас. Полицаите установяват свидетели на инцидента, както и наличието на камери по улицата и в близост до местопроизшествието, откъдето да се изземат записи. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Изпитвате нужда да докажете собствената си значимост


Изпитвате нужда да докажете собствената си значимост,