Великова е известна в Плевен с доброто си сърце и множеството благотворителни кампании, които е организирала, за да помага на нуждаещи се.

Свързани новини

12.11.2023 16:45

Задържаха шофьора, причинил катастрофата с Ферарио Спасов

Видян 4910 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Водачът, причинил катастрофата с Ферарио Спасов е задържан за 24 часа от МВР. От Пътната полиция дадоха подробности за инцидента. 24-годишен мъж от Лясковец, известен на полицията, но неосъждан, е шофьорът, помел със спортен aвтомобил в събота колата на Ферарио Спасов, предаде 24 часа.


Шофьорът е с 16 месеца стаж зад волана и е карал с много висока скорост. Хипотезите са за около 150 км/ч. Тя ще бъде установявана с експертизи.
Сигналът за катастрофата е получен в събота в 16:40 ч., уточниха от полицията във Велико Търново.


По натовареното трасе София - Варна известният треньор се прибирал от мач на отбора си Дунав Лом към Ловеч, когато колата му била застигната отзад от мерцедеса, който летял с висока скорост по мокрия асфалт в посока Велико Търново. 24-годишният Нончо не успял да спре, ударил голфа на популярния футболен специалист отзад и го изхвърлил в страни от пътя.


Ферарио Спасов е издъхнал на място. Младият шофьор от другата кола и спътницата му на 28 г. били откарани в спешна помощ с леки наранявания. Установено е, че имат само охлузни рани, шофьорът и хематом на главата. Освободени са за домашно лечение.
Той е тестван за алкохол и наркотици - пробите са отрицателни. Взети са и кръвни проби за химичен анализ. Задържан е за 24 часа по закона за МВР.


Междувременно при катастрофа на пътя Ловеч-Плевен загинаха и президентът и основен треньор на волейболния клуб Олимпиец (Плевен) Стефка Великова и двама състезатели от тима.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.11.2023 11:55

    Да и го пуснаха.Това нищожество Кожухаров е най големият боклук в търновската прокуратура.Дано и Сарафов най после да го проумее и да се освободи от него.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат