Свързани новини

21.04.2021 18:00

Влизам в президентската битка, а може би не: Борисов

Видян 4006 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова поредица от тотално противоположни твърдения направи премиерът в оставка, отпуск и болничен Бойко Борисов. „Ако има служебно правителство ще вляза в президентската битка” , заяви той пред журналисти в сряда сутрин. Лидерът на ГЕРБ даде пространно изявление пред медиите, които го очакваха пред болницата, където в понеделник претърпя операция заради получена на футболен мач травма.


След по-малко от час обаче, Борисов излезе с друга позиция във Фейсбук, която отхвърли собствената му заявка за включване в надпреварата за Дондуков 2 наесен. „He, нямa дa ce ĸaндидaтиpaм зa пpeзидeнт!“, нaпиca той в социалната мрежа.


Напомняме, че още в началото на т. г. тогавашният шеф на НС Цвета Караянчева намекна от Кърджали, че кандидатът на ГЕРБ за държавен глава ще бъде „много силна и авторитетна фигура и ще спечели изборите”. Задкулисно отдавна се говори за сценарий, при  който Борисов може да се пробва за мястото на президента Румен Радев. Отворен е въпросът колко е реалният шанс за такава победа, но  при текущата загуба на изпълнителната власт, това е опция за завръщане в печеливша позиция.


„Ще се кандидатирам за президент на следващите избори за държавен глава. След пет-шест години вече ще съм и на възраст”, обяви шеговито пред ТВ7 Борисов още през 2011г., по време на първия си премиерски мандат. И не го стори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на