Свързани новини

21.04.2021 12:04

Не, няма да се кандидатирам за президент: Борисов

Видян 2480 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не, няма да се кандидатирам за президент. Това написа в профила си във „Фейсбук“ премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.



Припомняме, че преди това на изписването от  болницата на журналистически въпрос  дали ще влиза в президентската битка, той отговори "естествено, като отиде служебно правителство  - да".


„Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те“, подчертава той по-късно в социалните медии.

„Ако партиите, които днес демонстрират огромно мнозинство в парламента, не направят правителство, а вкупом изтичат при президента Радев, за да им направи служебен кабинет, това ще бъде проява на безотговорност и страх“, пише още Бойко Борисов.

„Задкулисните договорки вече прозират зад необяснимите монолитни гласувания в парламента. Омразата, която днес ги обединява, обаче върши работа за кратко. След това е необходимо да покажат своя капацитет. Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем официални разговори за подкрепа на предложеното от нас правителство. Преговорният ни екип ще действа конструктивно, защото успехът на изборите и огромното доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем максимално отговорни към държавата“, пише още лидерът на ГЕРБ.

По-късно Борисов качи снимки от изписването му от "Софиямед", като в описанието на поста си написа: "Социологията ми е по-добра от социологията Ви!".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 21.04.2021 16:27

    Нищо ново и учудващо, досега банкянският ГЪЗ за ден е сменял по пет пъти мнението си. Днес същото - ще участвам, ама няма да участвам, сере ми се, аууу осрах се. И така си стои - осран в спечени и пресни лайна!

  • 003 сироко 21.04.2021 14:05

    Колко е щастлива милата домакиня, Боко обича такива матита, слъзлива жалост.!

  • 002 Anonimen 21.04.2021 12:58

    Трябва да се кандидатира за да го приключим веднъж за винаги.

  • 001 сестра Галева от Софиямед 21.04.2021 12:19

    Тоя паталогичен лъжец не лъже само докато нанка!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби