Виолета Донева

Свързани новини

07.07.2023 13:45

Виолета Донева била намушкана 54 пъти

Видян 1082 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актрисата Виолета Донева е била намушкана 54 пъти. Това съобщиха от Прокуратурата. За убийството е обвинена внучката на жената - Ивет Стайкова. СГП внесе обвинителен акт срещу Стайкова за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин.

Според акта до 18.10.2022 г. обвиняемата живеела заедно с приятеля си. През този период употребявала марихуана и други наркотици и проявявала агресия както към приятеля си, така и към неговата майка. Поради това приятелят на Ивет Стайкова провел разговор с нейната баба и на 18.10.2022 г. я завел в дома й. Бабата на обвиняемата не одобрявала употребата на наркотици и поведението на своята внучка, а младото момиче таяло чувство на омраза към баба си.

"Вечерта на 19.10.2022 г. двете били сами в жилището на актрисата. С намерението да убие баба си, която стояла изправена в едно от помещенията, обвиняемата взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на пострадалата, 6 от които засегнали жизненоважни органи", съобщават от обвинението.
През това време пострадалата била в съзнание и изпитвала болка и страдание при всеки удар. Нараняванията довели до остра кръвозагуба, в резултат на която настъпила смъртта възрастната жена. След това обвиняемата напуснала жилището в 05:14 ч.

От заключенията на назначите в хода на досъдебното производство тройна и петорна комплексни съдебнопсихиатрични и психологични експертизи се установява, че Ивет Стайкова е могла да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си.

Разследването по случая е проведено от СДВР под ръководството и надзора на СГП. Предстои насрочване от Софийски градски съд на разпоредително заседание по делото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към