Лидерът на формацията Костадин Костадинов посочи, че след проваленото заседание на работната група, която трябваше да обсъжда този въпрос, не е свиквано следващо

Свързани новини

11.02.2022 11:16

Възраждане заплаши с нов протест срещу зеления сертификат

Видян 1251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Възраждане“ заплаши с нов протест заради неизпълнения ангажимент от страна на премиера Кирил Петков до 2 февруари да има решение дали и кога ще се премахне изискването за зелен сертификат, предаде БНР.


 


Лидерът на формацията Костадин Костадинов, който се оказа бунтар у нас, но примерен гражданин зад граница, допълни, че след проваленото заседание на работната група, която трябваше да обсъжда този въпрос, не е свиквано следващо:


 


„Точно поради тази причина, след като другата страна очевидно не желае разговор с нас и след като ние изтърпяхме повече от нужното време и показахме огромната си толерантност, нашето търпение се изчерпа и взехме решение да организираме протест, тъй като очевидно така ще си разговаряме с това управляващо мнозинство, след като не иска да разговаря там, където проблемите се създават – в политическите институции, ще трябва да разговаряме отвън на улицата.


 


Другата седмица ще вземем решение коя точно ще бъде датата, но ще бъде в рамките на следващите 10 дни. Ще вземе и решение къде точно да се състои, както и в какъв формат ще бъде направен, защото няма да бъде като предния, ще бъде доста по-различен“.


 


Костадинов посочи, че от „Възраждане“ са били склонни на компромиси, които се изразяват в поетапното премахване на изискването за сертификати и тестване:


 


„Ако сега се обади министър-председателят, искаме да чуем дата, на която пада зеленият сертификат, нищо друго не искаме да чуем повече“.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.