Той допълни, че тази сутрин ПГ на "Възраждане" е взела решение да изключи тримата депутати, тъй като са отказали да изпълнят искането на столичната организация на партията.

Свързани новини

09.02.2024 10:44

Възраждане изключи трима депутати

Видян 409 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Възраждане" изключват от парламентарната си група трима депутати, които са номинирали общинските съветници в листата на партията в София, които вчера подкрепиха Цветомир Петров за председател на СОС. Това обяви пред журналисти в парламента лидерът на партията Костадин Костадинов. „

Става дума за народните представители Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев. По думите на Костадинов, е трябвало те да понесат политическа отговорност, не са го направили и затова са били изключени.

"Вчера 4 човека от групата на "Възраждане" от Столичния общински съвет предпочетоха да изберат финансови стимули пред честта и каузата на "Възраждане". Това изключително неприятно тяхно решение рефлектира и върху организацията. Вчера вечерта имаше заседание на софийската организация и се реши да им се поиска политическа отговорност и от народните представители, които са номинирали тези лица в листата за общински съветници в София", коментира лидерът на партията Костадин Костадинов.

Той допълни, че тази сутрин ПГ на "Възраждане" е взела решение да изключи тримата депутати, тъй като са отказали да изпълнят искането на столичната организация на партията.

"Те предпочетоха да останат в парламента, вместо да подадат оставка, за да поемат политическата отговорност. В този случай политическата отговорност я поемаме ние като парламентарна група, защото сме длъжни да покажем на нашите избиратели, че предателства не се прощават", коментира Костадинов.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката