Свързани новини

17.08.2021 13:18

В българската полиция има садисти, над тях - социопати: Тошко Йорданов

Видян 1220 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Видяхме ясни доказателства за това, че в българската полиция има садисти. Това означава, че там няма никакъв филтър при назначаването на хора. Над тях, по веригата на МВР преди една година, е имало социопати”. Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов при изслушването на министър Бойко Рашков за полицейското насилие зад колоните на Министерския съвет по време на антиправителствените протести, предаде Нова тв.


„Не можеш да знаеш, че се е случило нещо такова и да не изпитваш отвращение или съчувствие към пребиваните деца”, обясни Йорданов.


По думите му „двама от тези социопати” са в залата на Народното събрание, визирайки бившите министри на вътрешните работи. „Недоумявам как е възможно в парламентарната група на ГЕРБ да не ви е срам, че те са още сред вас. Вие, като партия, може да ги отстраните. Те, ако имаха някакви морални устои, щяха сами да се махнат”, добави Йорданов.


„Най-отгоре на държавата стояха, един продължава да стои - главният прокурор Иван Гешев, който е вреден не само за прокуратурата, но и за държавността. Другият е Бойко Борисов, за когото след тези кадри, които гледахме и които побоища се случиха заради него - мисля, че няма термин, който да определи отвращението, което човек може да изпита към него”, обобщи депутатът от „Има такъв народ”.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог