Свързани новини

17.08.2021 11:52

Отказалата дело срещу МВР-насилниците е издигната за европрокурор

Видян 15970 пъти | Коментари 8
Гласували 7 рейтинг: 3.4286
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вижте прокурорката Вероника Трифонова, която е отказала да образува наказателно преследване срещу полицаите-садисти, пребили протестиращи зад колоните, след което за награда стана европейски делегиран прокурор", пише Ататас Чобанов, Биволъ/bird.bg.
Вероника Трифонова бе назначена за български европейски делегиран прокурор, съобщиха от Европейската прокуратура на 7 май. Други двама кандидати – Венцислав Фердинандов и Божидара Ганева-Димова, са били отхвърлени, защото не отговарят на всички необходими критерии за допустимост.

Одобрените български европейски делегирани прокурори вече са четирима.

България предложи десетима кандидати за европейски делегиран прокурор. В началото на април стана ясно, че трима от тях – Светлана Шопова от Софийската градска прокуратура, Димитър Беличев от окръжната прокуратура в Пловдив и Бойко Калфин от окръжната прокуратура в Кюстендил са одобрени, припомня специализираният правен портал Lex.

Тогава бяха отхвърлени следователите Бисерка Стоянова, Преслава Петкова и Мая Ковачева, както и съдията Христо Крачунов, защото не отговарят на изискванията. Европейската прокуратура съобщи, че оценката на качествата на обвинителите Божидара Ганева-Димова, Вероника Трифонова и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 26.08.2021 12:37

    Искам само едно да видя, как полицаите пребиват Кьовеши...а след това тази "прокурорка" да откаже да образува дело за побой над Кьовеши...това би ми било най-хубаво да го видя, разбира се още преди да са я докоснали полицаите ще имат поне по 3 дела за намеци,че ще има физическа саморазправа и още куп глупости.

  • 007 българин 18.08.2021 17:40

    Каква шеметна кариера само! Явно добра и трудолюбива е девойката! От секретарка, задочен студент , виден юрист - прокурор, а сега у Брюкселя! И е млада , и напориста! Е тека , в прокурратурата има само добри кадри и перспективни и можещи!

  • 006 Anonimen 17.08.2021 18:30

    Хс - Ало, Кьовеши, и тебе те изработихме, какво ще кажеш, а?

  • 005 Anonimen 17.08.2021 17:12

    Мирчо Спасов в предаване каза ,че ще уведоми Г-жа Къоваши ...

  • 004 Anonimen 17.08.2021 14:40

    Немедленно да започне процедура и да бъде отзована.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец