Става дума за същата банда, която докара чак от Латвия малък самолет до България. По-рано такива самолети бяха засечени и в Португалия.

Свързани новини

18.01.2023 16:56

Трима български граждани са арестувани за трафик на наркотици в Турция

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Трима български граждани са арестувани за трафик на дрога в Турция. Самолет с дрогата излетял от България и кацнал до Лозенград. Като при Ескобар.
„При специализирана операция на турската жандармерия за трафик на дрога са задържани трима български граждани и двама местни”, съобщава ATV Haber.


Случаят е от 14 януари. Самолет, натоварен с наркотичните вещества, е излетял в нощните часове от България и за да избегне радарите, избрал е ниско летене и без всякакви светлини. Каца до Къркларели/Лозенград, до границата с България, а пакетите с дрогата са изхвърлени на земята. Там ги очакват търговците на наркотици, успяват да натоварят пратките в автомобили и в опит да избягат и да се укрият, са задържани от жандармерията.


Турските служби са проследили организацията на доставката, извършена по моделите на Пабло Ескобар, отбелязва медията. При претърсванията на автомобилите е иззета дрога на стойност 13 млн. турски лири (около 1,5М) Петима са арестуваните, трима от тях са български граждани. Четирима са вкарани в затвора. Не се съобщават повече подробности.
Става дума за същата банда, която докара чак от Латвия малък самолет до България. По-рано такива самолети бяха засечени и в Португалия.
Въпросът е какво правят службите и военните, особено тези, които пазят небето ни, божем. Пазим ли НАТО? Искаме ли в Шенген?

Атанас Чобанов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв