„Всички наши клиенти ползват услугите ни в затворен цикъл от предоставяне на топлинната енергия до нейното отчитане и фактуриране, което прави обслужването им по-бързо и лесно, а удовлетвореността им по-висока. Разглеждаме внимателно всяко едно запитване от етажна собственост, за да изготвим предложение съобразено със спецификата на сградата, инсталацията, уредите и възможностите за оптимизиране на енергийната ефективност.

Свързани новини

25.09.2023 09:40

Топлофикация София предлага уреди за дистанционно отчитане под наем

Видян 1255 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От тази есен  топлинният счетоводител на Топлофикация София ЕАД предлага услуга, с която да облекчи значително бюджета на своите клиенти за уреди за дялово измерване. Те вече могат да сменят старите си уреди с нови, даващи възможност за дистанционен отчет, без да правят финансова инвестиция за това, без ангажимент за сервиз или гаранционна поддръжка и  в същото време да спазят изискванията на законодателство до края на 2026 г. всички уреди за дялово измерване да бъдат с възможност за дистанционно отчитане.


С монтираните уреди за дистанционен отчет клиентите могат  веднага да преминат на ежемесечно отчитане, с което ще управляват по-добре своето потребление и  разходи за топлинна енергия.


Обратно на тенденцията за покачващи се цени в сектора, от Топлофикация София обещават съвсем скоро да предложат още бюджетни възможности, с които да улеснят клиентите си и облекчат разходите им, както за уреди, така и за таксите за дялово разпределение.


„Всички наши клиенти ползват услугите ни в затворен цикъл от предоставяне на топлинната енергия до нейното отчитане и фактуриране, което прави обслужването им по-бързо и лесно, а удовлетвореността им по-висока. Разглеждаме внимателно всяко едно запитване от етажна собственост, за да изготвим предложение, съобразено със спецификата на сградата, инсталацията, уредите и възможностите за оптимизиране на енергийната ефективност.


Освен това дружеството работи активно по изграждащата се система за мониторинг на данни от абонатните станции, която ще дава достъп на клиентите ни да следят в реално време  данните от тяхната абонатна станция и  на един следващ етап и тези за индивидуално им потребление.“ – заяви Вирджиния Йовчева, директор Клиентска удовлетвореност и дялово разпределение в Топлофикация София


От Топлофикация София напомнят още, че е добре преди началото на отоплителния сезон да проверим изправността на уредите,  светлинните сигнали, които излъчват, както и целостта на пломбите, там където има такива. При нарушен работен режим е необходимо да информираме топлинния си счетоводител за отстраняване на нередностите.


Те обръщат внимание още, че смяна на уреда може да стане само след изрично заявяване от страна на клиента, а повече информация за различните предложения и условия могат да получат на 0 700 11 111 или на имейл dr@toplo.bg.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей