На 0700 50 805 всеки абонат на дружеството може да получи информация за услуги, аварии, ремонти, текущо потребление и всичко останало, касаещо дружеството

Свързани новини

31.08.2022 11:34

Топлофикация Бургас разкри национална телефонна линия

Видян 1612 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От няколко дни функционира националната телефона линия на Топлофикация Бургас. На 0700 50 805 всеки абонат на дружеството може да получи информация за услуги, аварии, ремонти, текущо потребление и всичко останало, касаещо дружеството.

    „Решихме да предоставим на абонатите още една удобна възможност за връзка със  служителите  на Топлофикация Бургас. Независимо в кой град се намирате, можете на момента да се свържете с представител на дружеството, който да отговори на Вашите въпроси.“ каза инж. Христин Илиев изпълнителен директор на Топлофикация Бургас.

    Чрез националния телефон от всяка точка на страната абонатите имат връзка с Топлофикация Бургас. Клиентите с топлинен счетоводител Топлофикация Бургас могат да извършват самоотчет и да съобщават данните от индивидуалнит уреди за дялово разпределение на националния телефон.

    „На националната линия всеки гражданин може да подаде сигнал за възникнал проблем по топлопреносната мрежа в работно време и в почивните дни.“ каза инж. Христин Илиев.

    Един от абонатите на Топлофикация Бургас Дафина Игнатова сподели, че е изключително доволна от пускането на национална телефонна линия.

    „Живея в село в близост до Бургас, където няма добър интернет, а често ми се налага да търся връзка с Топлофикация Бургас. От години отдавам под наем апартамент в центъра на града и искам да получавам информация за текущото потребление на топлинна енергия от страна на наемателите. С пускането на националния телефон на Топлофикация Бургас мога да получавам информация по всяко време, което ме улеснява. Когато нямаше национален телефон, често ми се налагаше да ходя до центъра на селото, за да търся връзка с интернет. Моята къща се намира в гората и мога да разчитам само на сигурна телефонна връзка.“ каза Дафина Игнатова.

    Друг абонат, Георги Миленов споделя, че също живее на село в околностите на Бургас и е доволен, че вече може да получава информация за аварии и да следи потреблението на парно и топла вода на младата си внучка, която е на 19 години и живее сама в семейния апартамент в жк. Изгрев.

    „Все още внучката е млада и държим да я научим да пести, за това държа да контролираме потреблението и. Аз не съм „на ти“ с новите технологии и по телефона ми е много по-лесно да потърся информация полезна за него и внучката“ каза Георги Миленов.

    Топлофикация Бургас не планира продължително спиране на топлата вода за абонатите преди началото на отоплителния сезон. На 8 и 9 септември е предвидено модернизиране на едно от съоръженията, поради което за срок от 36 часа ще бъде прекъснато топлоподаването за всички абонати  в града.

    От дружеството предварително се извиняват на своите абонати за причиненото неудобство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните