Свързани новини

11.01.2024 23:01

Терзиев не ни уважава, както не уважи Освобождението и Ботев, пред Сглобка са с ГЕРБ: Ваня

Видян 3218 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"В София се готви Сглобка за следващото заседание на СОС на 25 януари. ГЕРБ са склонни да управляват с ППДБСС", заяви Ваня Григорова. Пред БГ он еър тя обясни, че не е възможна коалиция на БСП с Терзиев и Ко, тъй като "тези хора ни дземонстрират тежко неуважение, както не уважиха Освобождението и нещо, което никой не е правил - годишнината на Ботев. Тези хора не уважават миналото. Смятат, че всичко започва от тях".


"Не може управляващите да оправдават безпомощността си с опозицията и тя да им е виновна: имат кмет, имат почти всички районни кметове, имат 23 съветници", допълни червената амбиция. "Не са склонни да подкрепят наш председател, тъй като имали идеологически различия с нас. А как очакват при това положение ние да ги подкрепим", попита тя.


"До такъв тупик не сме стигали", коментира тя по темата възможни ли са предсрочни избори за общински съвет в София поради невъзможност за избор на председател на местния парламент, което не се е случвало за неговата 146-годишна история. 


"Всичко това е театър", твърди още жеата, която изгуби само с 1,3% идборите за кмет през ноември - по 2 бюлетини на секция.


"Освен ГЕРБ, чудесен партньор за ППДБСС е и възраждане - именно то помогна да бъде избран Терзиев", подметна Григорова, като забрави да посочи, че евроатлантиците и путинистите са действаща управляваща коалиция в морската столица Варна от местните избори насам.  


Тя разкри още, че на общинските съветници се отказва всякаква информация на съветниците от новата администрация. "Това говори ли ви за открит и прозрачен подход - не, това е тежко неуважение към уж потенциални партньори".  Тя пропусна да каже, че управляващата заседанията на СОС по възраст Грети Стефанова от ППДБСС дори не дава думата за изказвания на съветниците извън своята и на кмета група.


 Григорова предупреди, че в скоро време ще се наложи да спрем градския транспорт, който във всички бюджети на Асен Василев е със замразена субсидия, въпреки че във всички страни в ЕС това се случва.Според нея обясненията, че няма пари са смешни ,защото става дума за 20 млн., току-що бяха дадени 32 млн. лв. на Софийска вода, а според ППДБ били спестили 7-8 млрд.лв. в бюджета. "Вижте, хората в транспорта полагат толкова много извънреден труд, че това е опасно за всички хора, добави тя -Като се хвалят с нисък дефицит, да бъдат честни да кажат, че са спестили тези пари от хляба на работещите българи".


Червената Ваня пресметна също, че вместо сегашните десетина милиона за общинското здравеопазване, за да се преодолее бедственото му положение е нормално да бъдат давани поне 50 млн. от 2,555 млрд.лв. бюджет на града. 


По темата с чистотата тя беше ясна и категорична:


"София е толкова мръсна и сива, колкото никога не е била за времето, което аз помня"!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 12.01.2024 12:47

    ще домъкнат тук хиляди ислямски екстремисти и някой ден ще започне втори Батак, останалите европейци ще гледат кървавия сеир, подписалите тези безумни условия ще са изчезнали далече с торбите с пари, Шипка ще е в постоянен ремонт, стойте, балами, и гледайте апатично с мечти единствено за екскурзии в чужбина

  • 002 Anonimen 12.01.2024 10:10

    новите поробители искат да ни изтрият от лицето на земята- името българин и България и тук да стане ислямистка кочина, само най-тъпите и корумпираните се правят, че не разбират, пука им за София

  • 001 софиянец 12.01.2024 03:39

    На 120% е права! Направиха хубавия до преди 34 години град на бардак и кочина. Особено с цитата: "тези хора ни демонстрират тежко неуважение, както не уважиха Освобождението и нещо, което никой не е правил - годишнината на Ботев. Тези хора не уважават миналото. Смятат, че всичко започва от тях". Тези "хора"КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ТЯХ" според Библията ги очаква ..."много плач и скърцане със зъби..."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв