Свързани новини

17.08.2009 11:28

Цветан Цветанов: Винаги съм бил колективен играч

Видян 1430 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Аз винаги съм бил колективен играч и това, че допринасям за успях на един проект, какъвто е ГЕРБ, за мене е максималното, което мога да направя, заяви вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.


С тези думи Цветанов опроверга категорично твърденията, че възнамерява да прави партия в партията. По думите му всички, които твърдят това не знаят за голямото доверието между него и Борисов. Запитан дали успехът на ГЕРБ се дължи на собственото му представяне или на харизмата на лидера на партията и премиер Бойко Борисов, Цветанов призна, че основният енергиен носител на всичко това, което са правили през последните години е Борисов. „Нашите най-слаби резултати бяха в селата, но успяхме да мобилизираме структурите си”, посочи той.
Цветанов обеща да стои зад полицаите, причинили смъртта на Ангел Димитров – Чората, но уточни, че като министър няма да оспорва решението на съда. „Аз трябва по някакъв начин да засвидетелствам уважението си към тях”, посочи той. МВР е осъдено солидарно за 250 хил. лева заедно с петимата подсъдими служители на реда. Той твърди обаче, че акцията по задържането на Чората е била с утвърден план. „Ако имахме записа на операцията с Чората, както в случая с Червило нещата щяха да са други”, смята вицепремиерът. Тогава щяло да се види, че не петима, а двама са били Чората, докато е бил с белезници, а останалите трима са били в автомобил. Цветанов посъветва медиите да се срещнат със семейството на убития и с подсъдимите.
Употребата на бойните патрони от полицаи той ще обсъди с всички неправителствени организации и полицейския синдикат. Ако това предложение бъде възприето, до края на годината то ще се въведе и законово. В складовете има достатъчно количество за редовната им употреба. Обстойно се обсъжда и въвеждането на т.нар. общинска полиция. Тя ще бъде изцяло на издръжка на общината.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви се

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви