Свързани новини

30.05.2019 09:56

Цонев: Доган е икона в ДПС

Видян 1085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян и гласуват за него, ние не спекулираме с това, макар че четем в пресата иронични коментари”. Това заяви в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев. На въпроса кой има повече влияние в ДПС – Делян Пеевски или Ахмед Доган, Цонев отговори: „Естествено, че Ахмед Доган. Той е икона в ДПС. Поздрави ни за резултата. Каза, че сме си изпълнили целите”, посочи още Цонев.

„Сърница, където беше едно от мероприятията, на които Пеевски се появи лично, е общината гласувала най-много за ДПС в цяла България. Гласовете за ДПС са 91%”, каза Йордан Цонев

Според него решението е било общо на всички. „Според нас ситуацията в страната и изборният резулатат предполагат Пеевски да остане в страната”, каза още той.

„Пеевски рядко се появява медийно, но иначе често ходи при избирателите и върши много работа. От съображение за сигурност тези му изяви не са публични”, коментира Йордан Цонев.

По думите му, основната цел, която ДПС си е била поставила за евроизборите е била постигната. "Поставихме си за цел да ликвидираме последиците от процесите, които се развиха през 2017 година с дублиращия проект на ДПС – този, който беше направен от Местан и от външни фактори. Тогава 100 000 гласа на ДПС бяха отцепени и отидоха в нищото. Те доведоха националистите на власт", обясни Цонев.

„Продължавам да твърдя, че преференцията се използва като технология, която не е много чиста. Това е инструмент за използване на технологичния вот. Ние продължаваме да твърдим, че преференцията не е онова, за която я представят. Тя би станала истински инструмент ако не е с толкова нисък праг”, посочи зам.-председателят на ПГ на ДПС.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.