Свързани новини

08.04.2015 15:04

Стотина гранични полицаи излязоха на протест

Видян 1291 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Около сто гранични полицаи излязоха днес на протест пред входа на Регионалната дирекция /РД/ "Гранична полиция" в Елхово, предаде БНР.


Чрез Синдикалната федерация на служителите в МВР командированите полицаи поставиха своите искания пред ръководството на Дирекцията. Те настояват за промяна на продължителността на нарядите от 12 на 24 часа, което ще увеличи времето им за почивка, както и да не се командироват едни и същи хора.


Униформени от Кюстендил искат първият и последният ден от командировката им, през които пътуват по 6-7 часа, да се считат за работни. Сега се налагало да дават допълнителни дежурства в своите управления и им оставали по пет почивни дни на месец. Така било от август 2012 година. Полицаите поискаха също подходящо работно облекло за дежурствата по границата, както и да не бъдат превозвани с автомобилите, в които се превозват нелегалните емигранти.


Директорът на РД "Гранична полиция" комисар Георги Калайджиев каза пред журналисти, че исканията на полицаите се обсъждат от ръководството, а някои вече са удовлетворени. За пример той посочи определянето на два специализирани автомобила само за превоз на емигранти.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец