Bwin

Свързани новини

20.10.2023 10:42

Стъпки за регистрация в Bwin от България

Видян 441 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Създаването на регистрация в бетинг платформите е доста лесно начинание, което има някои други специфики. Не е трудно да забележим, че анализаторите често показват за пример стъпките за регистрация в Bwin и има причина – това е една от най-интуитивните форми за регистрация. И след като сте в тези редове, най-вероятно бихте искали да се запознаете с пълния процес. Често има въпроси от рода на: колко време ще отнеме? Няма точен отговор, все пак всичко зависи от вас и скоростта на попълване на данни.


Има точно три страници, през които трябва да преминете, за да завършите своята регистрация. Обърнете внимание, че това е процес, в който трябва да бъдете внимателни, все пак ще попълвате и малко лични данни и трябва да бъдете акуратни в тези действия. На първа страница трябва да посочите валута, вашата електронна поща и да изберете парола. Последната трябва да е сигурна, дълга, да използва някои по-странни символи, с които да затрудни всеки един „доброжелател“.


На втората страница избирате как операторът да се обръща към вас – господин или госпожа. След това посочвате имената си, дата на раждане, вашето гражданство, идентификаторът, който ще използвате – най-вероятно ще става въпрос за лична карта и след това посочвате ЕГН-то си.


В последната страница трябва да посочите вашият адрес, град и пощенски код. Ако последното не ви е известно, най-вероятно Google ще отговори много бързо. Посочвате мобилния си телефон, съгласявате се с условията и след това вече може да завършите регистрацията. Това е всичко по този процес. Веднага може да направите депозит и да играете, но точно тук идва и следващата изненада. Мнозина най-често ще се опитат да изтеглят печалбите си и точно тогава разбират, че е необходимо да направят така наречената верификация.


Изисква се да изпратите снимка на документ за самоличност и още тук е редно да напомним, че е най-добре да посочите всички данни по лична карта. Процесът отнема много малко време и в най-лошия случай говорим за един ден, но това не пречи на вашата игра. Възможно е в някакъв момент да се изисква повторна регистрация, но имайте предвид, че става въпрос за един по-особен момент – това се прави за ваша сигурност, особено ако се опитвате да теглите по-сериозни печалби.


Ако имате някакви притеснения, нека все пак да напомним и още нещо, нито една печалба не се облага от данък по закона за хазарта, следователно верификацията просто трябва да потвърди, че вие сте човекът, който се опитва да изтегли средствата си. Това е всичко необходимо.


Верифицирането на профила е задължително, а правенето на втори профил е абсолютно забранено, особено след като това може да доведе до изтриването и на двата профила. Не на последно място искаме да посочим и още едно особено важно изискване – изграждането на отговорни и правилни навици за игра.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че никъде няма сигурни или гарантирани печалби.


Създаването на регистрация не означава, че автоматично ще започнете да печелите, не гарантира, че ще бъдете успешен. За всичко това се изисква да бъдете отговорни и внимателни, да обръщате особено внимание на правилата и преди всичко да се забавлявате. Ако се опитвате да забогатеете бързо, то най-вероятно ще имате повече негативни последствия.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв