Свързани новини

27.08.2013 10:37

Сретан Йосич поръчал Георги Илиев?

Видян 9725 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сръбският наркобос Сретан Йосич е поръчал убийството на екзекутирания през 2005 година бос на ВИС-2 Георги Илиев. Това скандално твърдение прави бившият шеф на НСБОП в Благоевград Мирослав Писов, предаде Блиц.


Ексченгето застъпва версията, че Главния е бил поръчан заради яхтата "Есприта", на чийто борд испанските спецчасти откриха 819 килограма кокаин. Пробитата схема за трафик създала напрежение между Йосич и партньорите му в Южна Америка. За да потуши страстите, сърбинът обвинил Георги Илиев. Със задачата да организира отстраняването бил натоварен Райко Кръвта. По това време перничанинът бил подчинен на Евелин Бранев-Брендо, който пък отговарял за логистиката на каналите на Сретан Йосич.

По информация от неофициални източници един измежду Кръвта и Красимир Станчев-Легионера е физическият убиец на Георги Илиев. Абсолютно сигурно обаче било, че в България работата била организирана от пернишката група, разбита наскоро от МВР, начело на която след смъртта на Райко стоял баща му - бай Васо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.