Свързани новини

02.09.2021 17:01

Спират камионите по Хемус, Тракия и по Е79 за празничните дни

Видян 2072 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре - 3 септември, последният работен ден преди трите почивни дни около Деня на Съединението, от 18 ч. до 21 ч. ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по АМ „Тракия“ в участъка от София до Пловдив /п.в. „Север“/, в посока Пловдив, както и по АМ „Хемус“ от София до Боаза /кръговото кръстовище при 87-ми км/ в посока Варна. Спира се и тежкотоварният трафик по първокласния път I-1 /Е79/ Благоевград – Кресна в двете посоки /от връзката с автомагистрала „Струма“ при Благоевград  до връзката с АМ „Струма“ при Кресна/, съобщават от Агенция "Пътна администрация".


Съвместната заповед е на Агенция „Пътна инфраструктура“, ГД „Национална полиция“ и ИА „Автомобилна администрация“. Целта е повишаване на безопасността, увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата и ограничаване на пътно-транспортни произшествия с участие на тежкотоварни превозни средства.


Тежкотоварните превозни средства ще бъдат спрени и на 6-ти септември /понеделник/ и 12-ти септември /неделя/, от 16 ч. до 20 ч. Ще бъде ограничено преминаването на автомобилите над 12 т  по АМ „Тракия“ в участъка от Пловдив до София в посока столицата и по АМ „Хемус“ от Боаза /кръговото кръстовище при 87-ми км/ до София, както и по път I-1 Благоевград – Кресна в двете посоки.


Забраната не важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR).


Във връзка с очаквания интензивен трафик Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева