Свързани новини

07.07.2016 10:45

Сотир Цацаров иска снемане на имунитета на Бат`Сали

Видян 1665 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Сотир Цацаров поиска имунитета на народния представител от ДПС Александър Методиев-Бат Сали. Oбвинител номер 1 е внесъл искането в НС. От държавното обвинение обясниха, че след прокурорска проверка са събрани данни, че на 1 май 2015 г. в Костенец Методиев е извършил 2 престъпления- противозаконно пречене на органите на властта да изпълнят задълженията си, при условията на продължавано престъпление и хулиганство.



Във въпросния ден Бат Сали извършил маневра тройно изпреварване в забранен участък в Костенец. В същото време там се провеждала спецполицейска операция. Един от униформените подал сигнал на Методиев да спре, но той вместо това продължил с още по-висока скорост. 10 мин. по-късно полицаите спрели микробус със 7 души, като един от тях нямал документ за самоличност. Униформените започнали да съставят акт за нарушителя. Останалите пътници се нахвърлили на полицаите и ги заплашили, че като дойде шефът им ще ‘’видят какво ще стане’’. Обадили се на Бат Сали, а той пък звъннал на директора на МВР в Костенец и му обяснил, че са спрени негови хора, отиващи на мач в Самоков. Полицейският началник обяснил на депутата, че служителите му си вършат работата и го помолил да не се бърка. Бат Сали обаче не се спрял и отишъл при хората си. Отново се опитал неуспешно да предотврати съставянето на акта. Настанала суматоха, Методиев се държал неуважително и цинично, и заплашил ченгетата, че до 3 дни ще бъдат уволнени. Бат Сали започнал демонстративно да размахва депутатската си карта и поискал полицаите да му дадат отчет за дейността си. Ченгетата отказали, което засилило още повече грубото и хулиганско поведение на политика.



Комисията за борба с корупцията и парламентарната етика ще се занимае със случая, заяви шефът й Валентин Николов.











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към