Свързани новини

19.07.2009 13:34

Сидеров: Без Атака не може да има необходимото парламентарно мнозинство

Видян 1477 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Митко Димитров е бивш депутат от Сливенския район от квотата на партия "Защита" и не е член на партия "Атака". Той е обиден, че не е в листите. Централният сбор на партията така е решил с голямо основание, заяви Волен Сидеров по повод свикания от бившия депутат днес конгрес на Атака пред БНР, цитиран от агенция БГНЕС. Това е човек, който фалшифицира печата на централното ръководство на партията по време на местните избори, за да подмени листата и да вкара брат си и още няколко роднини, коментира за Димитров лидерът на „Атака”. Това са няколко човека, които смятат, че са абонирани за депутатството и започват да произвеждат медиен шум. Само Централният сбор на партията може да свика конгрес, заяви той. Според него в момента групата на Атака в парламента е добър отбор и ще е добра алтернатива на сегашното управление. По повод подписването на Меморандума с ГЕРБ, той заяви: „ Всяка партия и ръководство отговарят за своите действия. Това е една програмна линия и алгоритъм, по който да започнат промените в България”. Така според него ще започне ревизията на сегашното управление. „Останалите партии в сряда потвърдиха своята подкрепа, след това биха отбой”, коментира Сидеров. Според него промяната към присъствието на „Атака” в подписването на Меморандума, и никой не ги задължава да бъдат с нас. Абсурдна е тезата, че от Брюксел са забранили на РЗС да подписват меморандума с „Атака”, счита Сидеров. Без Атака необходимото мнозинство от 160 депутати, няма да се случи, за да бъде свикано Великото народно събрание, заяви още Сидеров.
Обикновено от РЗС се хвърлят бомбастични идеи , които трябва да се преосмислят, заяви той. Алтернативата, която избраха хората е ГЕРБ, ние трябва да и дадем възможност тя да заработи, а не да слагаме прът още преди кабинета да тръгне, обяви Сидеров. Ние твърдо подкрепяме ГЕРБ, без да поставяме условия за министри, както чувам, че са направили другите партии, заяви Сидеров. Може би това е причината за техните пируети. Нашата подкрепа е безусловна, каза той. Иначе според него следва връщане на БСП и ДПС. Всяко въртене на „ощипана госпожица” връща шанса за реванш на БСП и ДПС и хаос, заяви той. „Нима Синята коалиция искат да се замажат щетите на тяхното управление. В понеделник ще подпишем. Мисля, че е неуместно да се поставят срокове на новото правителство. Успехът му би бил добър за България. Аз съм против такава тактика. Ние имаме нужда от Европейски военен съюз, това е нашето виждане за корекцията на НАТО, а не Алианса да се ръководи от САЩ, каза Сидеров по повод категоричните несъгласия на синята коалиция да подпише общ документ с Атака.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.