Бойко Рашков изрече много неистини, твърди Арнаудова

Свързани новини

24.03.2022 09:42

Сестра ми не имала информация за полицейската акция срещу нас: Арнаудова отговори на Рашков

Видян 1504 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Бойко Рашков изрече много неистини, сестра ми работи в Дирекцията на полицията от 22 години има редица награди от това министерство, подписвани от най различни министри“. Това обяви в ефира на bTV Севдалина Арнаудова, говорител на правителствената информационна служба на кабинета „Борисов“.


 


Така тя отговори на Бойко Рашков и твърденията му за изтичане на информация и роднински връзки при задържането на Арнаудова заедно с лидера на ГЕРБ и бившия финансов министър. 



Тя уточни, че никаква информация от сестра ѝ не е изтичала. "Сестра ми категорично не е имала никаква информация за полицейската акция срещу нас", каза тя.


 


По думите на Арнаудова министър Рашков упражнява системен психологически натиск върху нея и нейното семейство. „Ирена Арнаудова, моята сестра, по някакъв начин е изпращала информация към мен. Тя работи в сектор, който няма нищо общо с провежданите разследвания и досъдебни производства. Никой от нас не знаеше, че ще бъде арестуван“, заяви Севдалина Арнаудова.


 


„Бойко Рашков трябва да се извини за тези твърдения или да ги докаже, защото в него в неговите правомощия като министър е цялата възможност да докажа твърденията си“, посочи тя.


 


„Единственото, което мога да го окачествя като документи, иззети при обиска и ареста ми, са заповеди за мой командировки, когато работех в Министерския съвет. Останалото са нашия разследвания, които централата е правила, относно появилите се снимки от резиденция „Бояна“.


 


Наши разследвания, които ще докажат, че снимките са манипулирани. Това иззеха, имаше и телефони“, обясни Арнаудова по повод твърденията на Рашков, че от дома й са открити материали, от които може да се направи извод, че е следяла какво се обсъжда във връзка с твърденията на Васил Божков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния