Прокуратурата поиска задържане под стража

Свързани новини

11.08.2023 12:55

Съжалявам, готов съм да взема този човек на работа при мен: Динко пред съда

Видян 1469 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Районният съд в Несебър гледа мярката срещу Динко Вълев от Ямбол, който упражни насилие над мним инвалид, събиращ пари от просия пред хипермаркет в Равда. На влизане в съда той заяви, че съжалява за постъпката си. Вълев бе доведен с белезници, а след него в залата влезе и сестра му Таня.

Адвокатът на Вълев представи две медицински експертизи, като заяви, че клиентът му има сериозни здравословни проблеми. Преди по-малко от година му е предписана специална диета и контрол от кардиолог. Сред мотивите за исканата от защитника му по-лека мярка бе и това, че той е татко на две деца, живее на семейни начала с приятелката си от няколко години и е управител на фирма.

Именно фирмата на Вълев вероятно е най-големия му коз. Ако ямболията, известен в държавата като „ловеца на мигранти“, реши да не помага при тежки пътни инциденти по пътищата в Бургаско, държавата остава с „вързани ръце“, тъй като нито една служба не разполага с техника за изтеглянето на обърнати ТИР-ове.

„Бях силно възмутен от този човек, защото той си подиграваше на хората. Съжалявам, реагирах остро. Мога да предложа работа на този човек, защото имам нужда от хора за работа“, каза в съдебната зала Динко Вълев. Припомняме, че той бе задържан след канонада от шамари по човек на средна възраст, представящ се за инвалид. В социалните мрежи бяха разпространени кадри, на които се вижда как „ловецът на мигранти“ буквално изсипа измамника от инвалидната количка, пише БНТ.

Прокуратурата поиска задържане под стража.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 11.08.2023 13:09

    прокуратурата под стража и в затвор! браво , Динко, ти ще сложиш измамниците в ред! Ти си опасен за тях и ти търсят сметката.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Видим напредък ще постигнете с проектите

Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте