Засилваме борбата срещу вноса и разпространението на наркотици, след като у нас вече се разпространява опасната комбинация между хероин и фентанил. Това заяви преди началото на редовното заседание на МС акад. Николай Денков.

Свързани новини

19.07.2023 10:30

Създават нов координационен механизъм заради опасните наркотични коктейли

Видян 495 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Засилваме борбата срещу вноса и разпространението на наркотици, след като у нас вече се разпространява опасната комбинация между хероин и фентанил. Това заяви преди началото на редовното заседание на МС акад. Николай Денков.

„Има една тема, по която сме говорили, която сме обсъждали, но явно не достатъчно. Тя е важна и засяга много хора. Става въпрос за борбата с разпространяването на наркотици. Имаме повод отново да повдигнем въпроса – разпространяването на коктейл от наркотици и синтетично вещество“, поясни той.

От тази седмица се създава нов координационен механизъм, в чийто фокус ще бъде вноса и разпространяването на тези опасни наркотични коктейли. Идеята е той да допълва работата на Националния съвет по наркотични вещества.

„Основните задачи ще се координират от МВР, ГДБОП, ДАНС, Агенция „Митници“ и три министерства – на финансите, на образователното и това на е-управлението. Ще поканим за партньори и Националното сдружение на общините, защото те също могат да помогнат в борбата със зависимостите.“, допълни той.

Акад. Николай Денков използва случаят да благодари на МВР за това, че през последния месец непрекъснато излиза информация относно успешно проведените акции – както за залавянето на нелегални мигранти, така и за борбата с организираната престъпност.

Снимка: бТВ




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак