Скандални са също исканите увеличения на котировките на топлата вода, нищо че газът е с 25% по-евтин на годишна база, както съобщи омбудсманът.

Свързани новини

07.06.2023 17:04

Със 121% скок на тока ще плащаме €400 М дупка в дружествата на Ас.Христов, Електрохолд/Евроинс

Видян 20230 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Както 19 минути прогнозира преди месеци, а самият олигарх Асен Христов прозрачно намекна в тв интервюта, проблемите на застрахователното дружество Евроинс в Румъния – дупка от 400 млн.евро, доказана от тамошната комисия за финансов надзор, се пренасят в нашите сметки за ток. Тъй като нему беше продадено това, което беше ЧЕЗ, а сега е Електрохолд.


Въпреки сривовете на цените на нашия и международните пазари, Христов и неговите фирми искат 120,9% скок на дневната тарифа и 31,1% на нощната, която в държави от ЕС струва 0 цента. Това е тяхното предложение, което КЕВР трябва да обсъди за нови стойности на тока от 1 юли.


 Скандални са също исканите увеличения на котировките на топлата вода, нищо че газът е с 25% по-евтин на годишна база, както съобщи омбудсманът.


Илиян Костадинов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.06.2023 21:03

    Не може в европейска държава всичко да е частно , защото стратегическите отрасли на икономиката са изградени 100 % с държавни средства . Не може железниците ( пътищата-магистралите ) да са частни , или пък електроцентралите да са частни , защото частникът поради алчност за повече пари може да предизвика народни бунтове, дори революция Пример :Франция - електроцентралите, железниците и стратегически предприятия са държавни .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак