„Когато тълпата влезе в съдебната зала, правото излиза от нея”, каза Михайлов пред съда и изтъкна, че работи от 28 години в прокуратурата.  „Никога не съм бил опасен. Никога не е имало тежки скандали, драматични, между нас. Жена ми е в тежко емоционално състояние заради сина ни. Никога не съм я удрял! Това е смехотворно обвинение".

Свързани новини

16.10.2023 09:58

Съдът освободи обвинения за побой на жена си прокурор

Видян 617 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Софийският градски съд освободи прокурора от Перник Бисер Михайлов поради липса на доказателства за това, че е пребил съпругата си. По време на съдебното заседание той заяви, че никога през живота си не е удрял жена си.


„Когато тълпата влезе в съдебната зала, правото излиза от нея”, каза Михайлов пред съда. Той изтъкна, че работи от 28 години в прокуратурата.  „Никога не съм бил опасен. Никога не е имало тежки скандали, драматични, между нас. Жена ми е в тежко емоционално състояние заради сина ни. Никога не съм я удрял! Това е смехотворно обвинение".


Според защитата на Михайлов жена му не е жертва. Не е била удряна или умишлено бутана. Не е губила съзнание. Неволно бил подаден грешен сигнал от дъщеря им, която е на 15 години.
Пред съда бе представена и писмена декларация от Биляна Михайлова, която ден след инцидента заяви, че не е била удряна от мъжа си.


Съдия Даниела Талева (избрана, но все още неназначена за специален прокурор, който да разследва главния прокурор) реши, че не може да бъде изведено обосновано предположение, че Бисер Михайлов е автор на деянието, за което е привлечен да отговаря. И посочи, че съпругата Биляна Михайлова е разпитана непосредствено след семейния скандал. "Свидетелката изрично посочва, че тя е реагирала по-агресивно и е нападнала съпруга си. Вероятно е скъсала фланелката му и го е надрала, няма ясен спомен, вероятно е паднала и си е ударила главата", цитира показанията съдът. И отбеляза, че подалата сигнал дъщеря не е била пряк свидетел на сблъсъка между родителите си.


Единствено в края на втория ѝ разпит дъщерята е разказала, че в болницата нейната майка ѝ е разказала, че нищо не си спомня и Бисер Михайлов я е блъснал. Според съда това са взаимоизключващи се твърдения.
Бисер Михайлов, чийто син Васил придоби печална слава през последните години заради побои и закани, бе задържан за 72 часа по обвинение за побой над съпругата си и обвинен за нанасяне на средна телесна повреда в условията на домашно насилие.


Определеното на градския съд не е окончателно и прокуратурата може да го протестира. Ако го стори, Софийският апелативен съд ще разгледа делото на 19 октомври.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху