„Унизително е политическият процес в България да бъде подчинен на дилемата дали някой посланик да присъства, или да отсъства от пленарната зала”, категоричен бе президентът.

Свързани новини

14.10.2022 10:52

С разговори за Митрофанова и Зеленски партиите бягат от истинските проблеми на българите: Радев

Видян 1563 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имам чувството, че партиите се надпреварват коя по-бързо ще загърби истинските проблеми на българите. Така президентът Румен Радев коментира идеята за това украинският му колега Владимир Зеленский да направи обръщение при отриването на 48-ото Народно събрание.


Радев заяви още, че очаква „час по-скоро” фокусът на обществения и политически живот у нас да се върне върху реалните проблеми на страната и хората.


Държавният глава подчерта още, че на изборите преди две седмици гласоподавателите не са дали категорична подкрепа за нито една партия и затова трябва да има диалог. Пътищата напред били два: съставяне на правителство „с много компромиси” или поредни предсрочни избори.


Радев коментира и решението на партиите от новия парламент посланиците на Русия и Беларус да не бъдат канени на първото заседание.


„Унизително е политическият процес в България да бъде подчинен на дилемата дали някой посланик да присъства, или да отсъства от пленарната зала”, категоричен бе президентът.


По темата за замесването на България в случая с взрива на Кримския мост, Радев заяви: „Искам да поздравя службите и кабинета за бързия и категоричен отговор. България е суверенна държава и нашите институции трябва да пресичат решително всякакви опити името на страната ни да бъде свързвано с терористична дейност”.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 15.10.2022 13:43

    Поредната байгановища. Ще се изпопребият да се подмазват на западните елити за да получат и от там нещо към заплатата дето ние им плащаме макар че дипломатическата дескриминация е забранена от международното право, ама ние нали сме "правова" държава.

  • 001 алчни измекяри 14.10.2022 12:01

    Само българските депутати, избрани не от народа, работят за всеки друг, но не и за собствените си изчезващи граждани. Защо изобщо българите плащат такива абсурдни заплати на депутатите, които сами си определеят и увеличават 4 пъти годишно, на пук на мизерията и глада, който те наложиха на този народ и за който изобщо не им пука

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга

Спонтанно предложение от ваша страна да направите