Повод за коментари стана снимка на Петков от конференцията по сигурността в Мюнхен

Свързани новини

21.02.2022 13:54

С Ковачевски няма да се поддаваме на провокации: Петков за снимката

Видян 1623 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Аз и Димитър (Ковачевски) няма да се поддаваме на провокации, а ще работим целенасочено и заедно. А на всички злонамерени страни просто мога да кажа: няма да ни спрете!”. Това коментира във Facebook премиерът Кирил Петков, където качи снимка как се ръкува с македонския си колега Димитър Ковачевски.




Припомняме, че повод за коментари стана снимка на Петков от конференцията по сигурността в Мюнхен. Македонският премиер разпространи фотография „от среща с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и българския премиер Кирил Петков”.


 


Няколко часа след това Петков публикува във Facebook същата снимка с Блинкен, но тя бе ограничена до него и американския дипломат, а Ковачевски бе изрязан от нея.


 


„Представете си гражданите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно уважение, зачитане на правата им и просперитет.


 


Двете държави да способстват активно за развитието на общи компании, които да създават огромна добавена стойност заедно, да имат растящи икономики, да имат съвместни детски лагери, да имат общи концерти, да имат общи образователни програми, да няма граница между двете ни страни, да няма дискриминация, да няма език на омраза, да строим магистрали, да имаме модерни влакови линии. За много тези думи звучат като мечта, други организират всякакви провокации това да не се случи, трети просто не искат стабилност на Балканите.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.