Райският газ не само не беше спрян в заведенията. Той само си вдигна в пъти цените, които и преди това бяха силно завишени, след като беше "забранен" от Корнелия Нинова като вицепремиер

Свързани новини

03.09.2022 07:09

Райският газ само поскъпна след акциите на Нинова

Видян 5765 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Райският газ не само не беше спрян в заведенията. Той само си вдигна в пъти цените, които и преди това бяха силно завишени, след като беше "забранен" от Корнелия Нинова като вицепремиер, показа проверка на 19 минути в отново напълнилите се столични заведения, а такова е положението и по вървежните нощни клубове в страната. Проблемът е двоен - хем на тийнейджърите се създават зависимости към опиати, хем обричат себе си или родителите си на финансови затруднения във време на галопираща инфлация.


Тези дни Нинова обвини служебното правителство, че като уволнило назначените от нея червени калинки в Комисията за защита на потребителите, спряла големите битки, които те водели с мафията. Именно това беше и основният орган, контролиращ темата с райския газ в последните дни на кабинета Петков - Нинова. "Борбата" беше толкова умна, че в централните тв новини в 7 вечерта обявяваха къде ще текат проверки по дискотеките същата нощ, та ако има някой неразбрал, че ще го тарашат, да крие де каквото има.

Само за сведение: 9 месеца преди Нинова да се сети за райския газ и по време на цялото й управление като ресорен вицепремиер, 19 минути писа обилно по темата, като дори цитира и известния управител и съсобственик на популярни заведения, около който се говори, че се движат фирмите, внасящи от Китай въпросния опиат. Най-страшното в случая е, че никой не знае дали това изобщо е райски газ или нещо друго, понеже никой не го е изследвал - нито комисии, нито министерства, нито каквито и да било власти. Тя се пресети вече в оставка за тези работи и зашумя медийно. Както обикновено - например с "прекратяването на спекулата" чрез подклаждане на произвеждани от нея слухове за качване на цени, ефектът се



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 03.09.2022 14:31

    Гугл.бг, адвъртайзери - Помо-о-ощ! Имам шум в ушите, мангалите се върнаха! Дайте нещо на промоция!

  • 001 Anonimen 03.09.2022 08:27

    Не знам как може да спи спокойно след всичко което навлича на народа. Трябва наистина да си много дебелокож и дълбоко корумпиран егоист нарцист за да можеш да го правиш.

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак