Свързани новини

21.06.2016 15:58

Раева призна: Цвети е изхвърлена в последния момент

Видян 4363 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, без да иска си призна, че скочилото от шестия етаж златно момиче Цветелина Стоянова е сменена с Любомира Казанова ден преди заминаването на ансамбъла за Израел, където се проведе Европейското първенство.


 


   През последните дни Раева твърдеше, че Цвети е преустановила тренировките месец преди състезанието. Освен това обясни, че Стоянова е била преглеждана от психолози и лекари след отказа си да участва в първенството в Тел Авив.


В публикация във Фейсбук Раева изрично пише, че момичето заместило Цвети – Любомира Казанова е научила, че пътува за Израел в деня преди заминаването, предаде Епицентър. Това признание обаче провокира още повече въпроси. Как е възможно треньорът и председателят на Федерацията да не подготвят резерва, още когато Цвети, според техните думи, е отказала да тренира и е имала проблеми? Няма отговор и на въпроса как е уредена само за ден документацията за полета и участието на заместничката?



   Ето какво гласи написаното от председателя на Федерацията по художествена гимнастика:


‘’Специални аплодисменти заслужава Любомира Казанова! Тя разбра един ден преди заминаването, че ще играе на Европейско първенство. До момента не е участвала на нито едно състезание. Това беше първият шок за нея. Вторият беше възможно най- ужасният- страшната новина за Цвети... Третият шок се оказа възможно най- отвратителният - появата от нищото на човек, който я нарече протежето на Илиана Раева, заради поста на баща й (гнусна лъжа), който си позволи безочливо да продължи с лъжите си и да каже, че заради нея е махната Цвети Стоянова, което беше възможно най-кошмарното нещо. Помията която се сипеше върху нея в интернет пространството беше жестока. Като прибавим и тоталния психологически срив на отбора, на чиято помощ тя разчиташе, дебютът й може да се нарече единствено с една дума – КОШМАР!’’


Цветелина Стоянова все още е в болница. По думите на Илиана Раева състоянието й е стабилизирано, момичето е излязло от кома и е будно. Припомняме, че трагедията се разигра на 14 юни в столичния кв. Надежда.


 ''Ние се надявахме, че ще можем да убедим Цвети. Там имахме и платена стая за нея", каза Илиана Раева в понеделник на летището, минути след като ансамбълът се прибра от Израел. „При всички случаи, тя е имала проблем. Нещо е ставало в главичката ѝ. Тя плачеше, менеше си настроенията. Ние си обяснявахме, че тя не иска да играе повече. Кажете ми кой спортист ще скочи, затова, че не иска да играе повече. Тя имаше личен проблем. Цветелина Стоянова, докато е била с нас, никога не е правила опит за самоубийство. Имайте предвид, че поне 5 пъти казваше идвам, не идвам... Тя ми каза, че не може повече. Казах ѝ да се успокои, че няма да има проблем. Каза ми, че изпитва страх. Каза ми, че нещо я души в гърлото. Помислих си, че става дума за страхова невроза, минала съм през такова нещо'', завърши Раева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв