Свързани новини

15.06.2016 16:29

Куп догадки породи случилото се с Цветелина Стоянова

Видян 2621 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Състоянието на националната ни състезателка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова остава много тежко и прогнози все още не могат да бъдат направени, съобщиха в сряда сутринта от Пирогов, където тя се лекува. Припомняме, че 22-годишното момиче пострада след скок от 6-ия етаж на блок в столичния квартал Надежда.



Полицията работи по две версии, а първата от тях е самоубийство. Тя е паднала от шестия етаж на блока си, което насочва полицията именно към тази версия. Другата е неволно падане, тъй като парапетът на терасата й е твърде нисък.
Версиите за евентуалния опит за самоубийство на свой ред са три. Роднините на Стоянова намекват, че тя е рухнала, защото са я извадили от националния отбор. От федерацията казват, че тя сама се е отказала най-неочаквано заради депресия или неназовано заболяване, което ескалирало.



Кръстникът на момичето Ангел Ангелов (треньор на националния отбор по бокс) обясни пред Нова телевизия, че Стоянова е била извадена от отбора по художествена гимнастика няколко дни преди инцидента. От федерацията пък обясниха, че тя сама се е отказала. Стигна се до там, че бившата шефка на БФХГ Мария Гигова сподели за  здравословен проблем на Цветелина Стоянова, която тя трябвало да реши.  „Мисля, че не ставаше въпрос за физическа травма, но не знам какво е било“, каза Гигова.



Шефът на родната федерация Илиана Раева пък сподели пред бТВ, че гимнастичката е имала страхове и не можела да спи нощем. Самата тя твърдяла, че не знае от какво се бои. „Няма никаква причина - нито с приятеля си, нито с момичетата, шампионка е. Направихме и невъзможното и я върнаха в отбора“, каза Раева пред бТВ. Съпругата на Наско Сираков сподели още, че твърденията Стоянова да е била отстранявана, са „грозни, гнусни и ужасни неща“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които