Свързани новини

14.07.2020 13:46

Радев подкрепи бегълците от правосъдието: Гешев

Видян 1853 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политици и олигарси да плащат на провокатори, за да употребят гражданската енергия, не е ново. Новото е, че този, който следваше да е обединител на нацията – Радев, подкрепи бегълците от правосъдието. Ние продължаваме в името на бъдещето на Родината!“.


Това написа в профила си в „Туитър“ главният прокурор Иван Гешев, малко след като обвинението разпрати до медиите записи на телефонни разговори, които свидетелстват за „това как обвиняеми си партнират с журналисти и политици".


Според информацията на прокуратурата изпратените аудиозаписи и техните транскрипти съдържат разговори на обвиняемия бизнесмен Васил Божков с Огнян Стефанов и Александър Паунов, които са идентифицирани като негови вероятни събеседници от "справка на ДАНС", предаде бТВ.


Името на президента Румен Радев се споменава само веднъж в един от разговорите, проведен, според информацията на прокуратурата, между Васил Божков и „лице, за което според справка на ДАНС има вероятност да е (депутатът от БСП) Александър Паунов“ на 10 юли тази година.


Докато двамата обсъждат настоящите протести в България, Божков казва „после да видиме Румен Радев к"во Правителство ше направи. Там трябва да се съветва“ и по-късно допълва "в първото му правителство бяха повече от половината хора на Шиши".


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към