Човекът на Красьо Черния притежава опит в организацията и управлението на строително-инвестиционни проекти в България и чужбина

Свързани новини

28.07.2022 09:24

Промяната назначи човек на Красьо Черния за зам.-министър

Видян 2595 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поредна скрита зависимост лъсна в отиващото си правителство на Кирил Петков – човек на Красьо Черния е зам.-министър в МРРБ, разкри депутат пред Alarma.bg. Точно преди месец – на 26 юни, със заповед на премиера за зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството бе назначен инж. Ивайло Стайков, съобщиха официално от пресслужбата на правителството.

Стайков е магистър инженер по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, придобита в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Завършва следдипломна специализация „Мениджмънт на строителството и инвестиционните проекти” – отново в УАСГ – София, хвали го властта.

Всъщност, инженерът се оказа капия на лобиста в Темида Красимир Георгиев, познат повече като Красьо Черния, който нашумя с брокерство в средите на съдебната система, категоричен е източникът на Alarma.bg.

Стайков е избран за народен представител в 47-ото Народно събрание от 29 МИР Хасково. След доброволен отказ от мястото на народен представител заема длъжността съветник в политическия кабинет на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството в периода 1 януари 2022 г. – 23 юни тази година.

Човекът на Красьо Черния притежава опит в организацията и управлението на строително-инвестиционни проекти в България и чужбина. Владее английски език, хвали го още пресцентърът на Киро и Асен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Тихомир Томов 28.07.2022 21:58

    С него чистите кауньи във властта стават 5 !

  • 003 Anonimen 28.07.2022 20:51

    001 НЯМА. Защото сте мангали.

  • 002 Anonimen 28.07.2022 16:18

    Все пак е добре,че за подобни назначения се търсят хора поне със съответното образование и магистърска степен,а не политически протежета. Иначе не виждам нещо укоримо за зам.-министъра. В работата ще си проличи,ако има някакви съмнения,както е описано в статията.Бил :"капия на лобиста на Темида"...?????

  • 001 няма ли свестни в тая държава 28.07.2022 12:51

    Това само потвърждава факта, че двамата изпечени мошеника са си били престъпници с минало и само Радев не е знаел за това за да ги пласира и даде политически ускорен старт със служебното правителство

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите