24.10.2016 16:33

Професор се оплака от полицейско насилие

Видян 1261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проф. Александър Михалев твърди, че е бил бит от полицай в София след катастрофа. Два пъти е искал разпознаване на побойника, но му е отказано. На 13 октомври заместник-кметът на района Слатина  Тошко Николов спира колата си на двулентова улица в София. На проф. Михалев му се налага да навлезе в насрещното с автомобила си, за да може да го заобиколи. При маневрата той удря заместник-кмета на Слатина. В крайна сметка и двамата се сдобиват с актове от КАТ. Николов - за създаване на предпоставка за ПТП, а проф. Михалев - за неправилно отношение към пешеходец. След като спира, за да провери какво се е случило,проф. Михалев е пребит от свидетел на инцидента.


"Зад нас спря една кола, излязоха двама души, единият започва да ме удря и то много професионално. Първоначално помислих, че е мутра. Той беше въоръжен и ми показа пистолета си”, разказа проф. Михалев пред Нова телевизия.


"Синът ми го попита защо ме е бил, а той каза, че е от Първо районно. Когато отидохме след инцидента в Първо полицейско управление, докато чакахме, видях побойника  да влиза в сградата”, разказа проф. Михалев.  Два пъти той е молил да има разпознаване, но му отказали.


"Те според мен го крият”, оплака се той.  Невена Зартова от Районната прокуратура в София съобщи, че към настоящия момент няма лице, привлечено в качеството на обвиняем. След събирането на достатъчно доказателства, това щяло да се случи.


"Има насоки кой може да е извършил побоя, но към настоящия момент не са събрани достатъчно доказателства за виновността на определено лице”, уточни тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Оптимизъм, спокойствие и ведрина

Оптимизъм, спокойствие и ведрина са ви подготвили