На въпрос дали служебните кабинети имат вина при изготвянето на Териториалните планове, Радев отговори: „В момента управляват – знаете кой”.

Свързани новини

29.09.2023 16:37

Приоритетът на управляващите са печалбите на приближените фирми: Радев

Видян 1050 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Налице са основателни съмнения, че приоритетът на управляващите са печалбите на приближените фирми, а не гарантирането на трудовата заетост във въглищните региони и устойчивостта на българската енергетика. Това коментира президентът Румен Радев по повод протестите на енергетиците.

„Налице са съмнения, и то основателни, че крамолите вътре в управляващата коалиция са за порциите от европейските пари, а не заради интересите на хората. Единственият начин да се разсеят тези съмнения и плановете за справедлив преход да оправдаят името си е управляващите да дадат ясни гаранции за осигуряването на трудовата заетост в регионите, за устойчивостта на българската енергетика – за съхранение в максимална степен на нейната автономност, и при голяма прозрачност. Това е, което липсва”, допълни държавният глава.

На въпрос дали служебните кабинети имат вина при изготвянето на Териториалните планове, Радев отговори: „В момента управляват – знаете кой”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 29.09.2023 23:17

    ми то от 33 години това е ясно, те съсипаха България, унищожиха хиляди фабрики, заводи, цехчета, само още горката енергетика живурка, макар че и там горбачовистите като Кунева съсипаха част от атомната централа, сега Галя от посолството прави същото с надеждата да станем дрипльовците като тези в Хаити и о, какво щастие , да гледаш цял беден и болен народ и да си мислиш колко си велик с кървавите парици

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да