Делото за катастрофата, причинена от 35-годишния бивш футболист Георги Семерджиев на бул. Черни връх в София през лятото, в която загинаха две млади жени, продължи с разпит на още свидетели.

Свързани новини

27.02.2023 10:02

Приятелката на Семерджиев „забрави” пред съда, че той взима кокаин

Видян 1314 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Делото за катастрофата, причинена от 35-годишния бивш футболист Георги Семерджиев на бул. Черни връх в София през лятото, в която загинаха две млади жени, продължи с разпит на още свидетели.


Пред съда приятелката му Ева Йорданова, с която били заедно повече от две години, каза, че никога не го е виждала да употребява наркотици, винаги карал нормално, никога не е бил агресивен. След като съдът припомни, че при първите си показания Йорданова е казала, че знае, че приятелят ѝ взима кокаин, тя обясни, че не си спомняла.


Като свидетел по делото на заседанието се яви и Магдалена Иванова. Пред съда тя разказа, че заедно със Семерджиев и бившата полицайка Симона Радева са обикаляли с автомобила му по-рано в същия ден на катастрофата, когато Семерджиев ожулил друга кола, докато чакали на червен светофар. Той не спрял, за да провери състоянието на автомобила, а за случилото се разбрал по-късно, разказа още Иванова.
Свидетел по делото беше и Георги Маринов - собственик на ожуления автомобил. Пред съда той разказа, че в деня на катастрофата се е прибирал от работа, когато колата му била ударена.


По думите му той не успял да види водача на автомобила, заради затъмнените стъкла, но видял силуети на двама души и че автомобилът е с чуждестранна регистрация. Свидетелят имал и работещ видеорегистратор по време на произшествието, но отказал да представи записа пред полицията.


Георги Семерджиев е подсъдим за катастрофата от 5 юли миналата година, на бул. Черни връх, при която загинаха две млади жени - на 22 и 26 години. Той е подсъдим за общо пет престъпления, сред които шофиране с фалшива шофьорска книжка и неистински регистрационни номера и други. В деня на катастрофата Семерджиев е шофирал след употреба на наркотици.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей