Свързани новини

29.12.2019 09:18

Премиерът: Днес България е една огромна строителна площадка

Видян 1845 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 1.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Днес България е една огромна строителна площадка. Изграждаме поне 10 огромни инфраструктурни проекта", написа премиерът Бойко Борисов в страницата си във Фейсбук.

"Бъдещето на ТЕЦ-овете ще бъде решено колективно и след широка дискусия в Европа. Не e лесно решение да се откажем от мястото, където се произвежда 60% от електроенергията ни и работят 15 – 20 хил. души. Хората да бъдат спокойни, че ще се пенсионират и няма да останат на улицата. Освен това в пещерите до Перник е намерена вода и ще поставим поне 80 км. нови тръби. Всеки, който е допринесъл за сегашната криза, ще си понесе отговорността. Когато правихме водните цикли с европейските пари, някои кметове отказаха да се включат в тези проекти. Днес България е една огромна строителна площадка. Изграждаме поне 10 огромни инфраструктурни проекта", написа премиерът Бойко Борисов в страницата си във Фейсбук.

“От 52 година не е пипано нищо в Перник. От 52 или и трета, имаме спор, може и 55. Няма по-млада от мене тръба. Хубаво е, че се оказа, че в пещерите има вода. Сега ми докладваха. Разбира се, ще си понесат отговорност всички, които през годините са допринесли за това. Но когато говорихме за водните цикли -  колко е важно да използваме европейските пари, имаше градове, които буквално проспаха периода”, заяви Бойко Борисов по повод водната криза в Перник, съобщава Нова телевизия.

Днес Борисов посети Стара Загора и се срещна с кмета Живко Тодоров, за да види къде ще се изгражда новата многофункционална зала с 5 200 места, за която правителството отпусна първия транш от 4,5 млн. лева.


 Снимка: БГНЕС


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Добри Божилов 29.12.2019 12:20

    Изумителен е упадъкът ни. Месеци вече се проточва една брутална трагедия, и никой, абсолютно никой в Перник, не смее да излезе и да посочи с пръст главния виновник - Бойко Методиев Борисов - върна ни тоя идиот преди 9-ти 1944 ....

  • 001 Кирил Семерджиев 29.12.2019 12:19

    „Не само пътищата трябва да се проверяват . Българските политици не спират да крадат – вече 30 години . Те вече достигнаха фазата на маниачният идиотизъм . На Цацаров беше забранено да започне проверка за т.н. швецарски диск и т.н. люксембуркски диск с имената на няколкостотин баш изпечни български крадци милиардери . Забранено му беше от власт имащите да търси къде изчезват всяка година близо три милиарда лева крадено ДДС по официални данни от ДАНС . Не правейки нищо , той извърши престъпление по служба срещу народа си и държавата си . Дали Гешев ще прави същото т.е. нищо през следващите 7 години , за да могат мъчителите на българския народ да опазят на всяка цена откраднатото за последните 30 години ???!!! Ако аз бях новият главен прокурор , още от 02.01.2020 г. щях да изискам от германското финансово разузнаване ново копие на т.н. швейцарски диск и да ги почна поименно българските апаши . Абе ти откъде имаш тия милиони ( милиарди ) в тази швейцарска банка ? Колко данаци си платил , преди да ги изнесеш тези пари в Швейцария ? … всичко е много просто , бързо и лесно осъществимо . Бюджета ще се препълни за нула време .“

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби