Свързани новини

16.02.2021 14:45

Предизборно дават по 120 лв. на неработилите пенсионери от нашите джобове

Видян 4348 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По случайност, точно в дните на изборите в началото на април неработилите пенсионери с минимална помощ ще получат 120 лв. на калпак. В съобщението на Деница Сачева се говори, че те идвали от Агенцията за социално подпомагане, но истината е, че идват от нашите джобове на данъкоплатци, защото от тях парите се вливат в стотиците агенции и се разпределят като подкупи. Средствата били за храна, но няма да се контролира за какво се харчат. Били за 392 000 души. А другите 2 милиона пенсионери не ядат ли? Онези, които са работили по половин живот и са построили онова, което днес се краде.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 17.02.2021 16:23

    Не на "неработилите",а на тези,които си се пенсионираха при пълните изискуеми стаж и възраст,но поради ГЕНОЦИДНАТА политика към пенсионерите и много "умните" ни социални политики положението е това,което е.Докато не се отделят пенсиите на : за стаж и възраст, за инвалидност, наследствени,социални и др. ще се налагат добавките. Само не ми казвайте кой е работил и кой не.Когато ние започвахме работа още 18 годишни,на три смени в големите заводи или фабрики вие сигурно не сте били родени.Ще поживеем,ще видим вие с какви пенсии ще се пенсионирате.Като гледам накъде вървят политиките спрямо пенсионерите ,направо се отчайвам€ЗАЩО НЕ СЕ НАПРАВИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ на всички пенсии?Мисля,че тогава всичко ще си дойде на мястото!

  • 004 Anonimen 17.02.2021 14:24

    Който не работи, не трябва да яде, забравихте ли!? Отнася се и за властта!

  • 003 Anonimen 16.02.2021 20:32

    Изборно ,предизборно ,хората имат нужда от тези пари. Така ,че трябва да се благодари , а не с такива заглавия да се предизвиква негативизъм у хората към власта.

  • 002 Anonimen 16.02.2021 20:25

    Сачева е тотална щета за работещите и работилите пенсионери, които ощетява и откровено краде. Сега Борисов ще и се отблагодари за геноцида като я скрие с депутатски имунитет, но това няма да е вечно...винаги идва часа на разплатата

  • 001 Anonimen 16.02.2021 16:57

    не е вярно ,че се дават на неработили....,дават на мин. пенсионирани с ПЪЛЕН ТРУДОВ стаж,поради мръсната костова неразумна политика/грабителска/тогава и вместо нормални пенсии ,получихме нищо след 2000г.Никакъв преход за пенсиониращите се в 2000г,а бяхме и масово съкратени,но с пълен трудов стаж за тогава.това не се отнася за СОЦИАЛНИТЕ пенсионирани без пълен стаж-има разлика.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху