Свързани новини

05.01.2022 17:15

Повдигнаха обвинение на жената, убила майка си с над 100 удара

Видян 1179 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд (СГС) срещу 38-годишната жена, убила майка при жесток побой в апартамент в столичния квартал „Христо Смирненски”, предаде Нова тв.


Прокуратурата изнесе още информация за това как точно е извършено престъплението. Обвиняемата нанесла не по-малко от 100 удара с ръце и крака в тялото и главата на жертвата.


От държавното обвинение уточняват, че подсъдимата била зависима от алкохол, вземала и различни психоактивни вещества - марихуана, екстази, амфетамини, метаамфетамини, халюциногенни гъби. Тя често проявявала вербална и физическа агресия спрямо майка си.


Убийството бе извършено на 11 февруари миналата година. Тогава жертвата посетила жилището на дъщеря си. Тя била изпратена да купи бира и щом се върнала, обвиняемата започнала да я гони от дома си. Майката обаче не си тръгнала, тъй като била свикнала с отношението на дъщеря си. Подсъдимата решила, че единственият начин да се освободи от присъствието на майка си, е да я убие. Така започнала последователно и със значителна сила да удря жената по цялото тяло и в областта на главата. По този начин ѝ причинила множество наранявания, които довели до смъртта ѝ. 


Когато установила, че майка ѝ не диша, обвиняемата се обадила първо на свой приятел и му казала за извършеното, след което позвънила на спешния телефон и съобщила, че е намерила майка си убита. Младата жена била задържана същия ден. Тройна комплексна психолого-психиатрична експертиза установила, че страда от личностно разстройство – емоционално нестабилна личност, биполярно разстройство в ремисия, синдром на зависимост от употреба на алкохол.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.01.2022 00:11

    бе що ни занимавате с трагедиите на психично болни, а не искате да кажете какво е станало с машиниста на влака, ваксиниран двойно и припаднал с по чудо избегната огромна катастрофа, с набоцканите водачи на мпс, оператори в опасни производства, които ще получат внезапно тромб от ваксините отрови и ще стане голям сакатлък за много хора - траете за жълти стотинки и не си давате сметка, че и вас ви засягат тези огромни измами и невероятен садизъм

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей