Свързани новини

15.09.2009 17:52

Пощенската кутия Юрген Рот задействана отново

Видян 4883 пъти | Коментари 0
Гласували 8 рейтинг: 3.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-отявленият критикар на премиера Бойко Борисов, който го бе нарекъл в книгата си Българските демони “политически Ал Капоне”, отново бе задействан. В близкия до кръга Капитал, който така и не влезе във властта, сайт Медиапул немският “писател” Юрген Рот за пореден път намира трибуна за охулване на България.
Авторът на несъществуващия жанр “писане по подозрение” бе принуден от генерала да редактира последното си “произведение”. Бившият шеф на МВР Румен Петков пък обяви многократно, че ще го съди.
Сега Рот е избродирал подмазваческо писмо до премиера, което тъмносиният сайт кой знае откъде има. Да не би да го е диктувал, питат се анализатори?
В началото на текста се казва следното: “българските граждани Ви избраха за министър-председател. Изказвам своите благопожелания на Вас и на българския народ, който възлага на Вас големи надежди”. По-нататък авторът, който незнайно защо си вре носа в нашите дела, не крие поръчителите си: “новата българска партия на "Зелените". Само напомняме, че организацията, която не забелязва цъкането на Кремиковци и други екобомби, открито атакува, подкрепяна от медийната група на Капитал, развитието на туризма в България – било на Витоша или край морето с цел разправа с конкуренти в бизнеса.
Последната подобна акция бе наклеветяването на страната в немски вестник от активистка на ПП “Зелените”, по-рано изгонена от Зелената партия на Каракачанов заради аферки. Пусната бе лъжа за несъществуващо земетресение от 5,2 по Рихтер преди 2-3 месеца край атомните централи Белене и Козлодуй. Жалната “зелена” си представи не само природни катаклизми, но също , че руснаците я “гонели” за нейната “позиция”.  В същото време във висшите кръгове се говори, че кръгът край “Зелените” не бил чужд на идеята конкретен американски играч да се включи в енергийната игра.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни