Тя още веднъж подчерта, че само с диалог може да даде изход от ситуацията. “Кризата може да бъде решена с поставяне на опорни точки и отговори”, подчерта тя.

Свързани новини

02.02.2023 14:28

Политическата кризата не може да се реши без нас: ГЕРБ

Видян 436 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Политическата криза не може да бъде решена без участието на ГЕРБ-СДС”, заяви в декларация декларация по повод края на 48-ото НС шефът на ПГ Десислава Атанасова. Тя добави, че през последните години са били направени опити партията на Бойко Борисов да бъде унищожена, но те на се успели. В декларацията тя изтъкна също, че ГЕРБ-СДС вече не е в изолация, а “в центъра на политическия процес”.


“В началото на 48-то НС  ПГ на ГЕРБ положиха всички усилия за работещ парламент. С пълното съзнание, че поемаме огромен риск, ние подадохме ръка на нашите основни политически опоненти. Въпреки че се очертаха убедителни мнозинства, липсваше достатъчна политическа смелост”, каза Атанасова.


Тя още веднъж подчерта, че само с диалог може да даде изход от ситуацията. “Кризата може да бъде решена с поставяне на опорни точки и отговори”, подчерта тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог